Bedrijf in beweging

Een toenemend aantal onderzoeken toont  de onlosmakelijke relatie aan tussen beweging en groei in de zin van ontwikkeling.

Bewegen heeft grote fysieke voordelen: minder stress, een gezond hart, beter slapen, sterkere botten,  evenwichtig gewicht. En dat gaat gepaard met geweldige winst voor het brein!
Werknemers die een half uur bewegen voordat ze aan het werk gaan  hebben 23 % meer productie, onthouden beter en hun probleemoplossend vermogen stijgt met 20%.  Daarmee maakt het bedrijf een enorme vitaliteitsslag.

Maatwerk
Graag zet Chirunning NL/B  jou, de werkgever en jouw werknemers in beweging. Op basis van jouw vraag, wensen en mogelijkheden maken wij een op maat gericht bewegingsplan voor de organisatie.
De  basis is onze gecertificeerde loop- en wandeltechniek. Onze instructeurs beschikken daarnaast over organisatiekundige, ademhalings-, mindfull, vitaliteits- en running-therapy kennis. Inmiddels hebben wij met succes werknemers van DELA en Alliantie VO Nijmegen getraind.

Tijd voor een goed gesprek of nog meer vragen? Stuur ons een bericht of bel  André Woutersen 06 46511373 of Arco van Noppen 06 52491893.