Arnold Veenhoff: Als haklander word je niet zomaar middenvoetlander!

van hak naar middenvoet

Op drie vrijdagochtenden in juni 2020 heb ik met veel plezier de basiscursus ChiRunning van André Woutersen gevolgd. Ontspannen lopen gebruikmakend van de zwaartekracht.
Ik ben een doorgewinterde hardloper maar werd vier jaar geleden geveld door een runner’s knee die maar terug bleef komen. Ik heb gekozen mijn hardloopstijl te veranderen. ChiRunning is daar perfect voor. Lopen vanuit ontspanning, een goede houding en in contact met de aarde. Gebruikmakend van de zwaartekracht. André leerde mij heel adequaat de basistechnieken. Praktisch, aanschouwelijk, open-minded. Niet geforceerd maar ruimte gevend aan mijn mogelijkheden en rekeninghoudend met mijn hardloopgeschiedenis.  Als haklander wordt je niet zomaar een middenvoetlander. Je houding verbeteren kost ook tijd. Net als het lopen op pasfrequentie. André’s training biedt daar alle tijd en ruimte voor en ik wil hem dan ook van harte aanbevelen! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *