Begin bij de basis van CHI>Running 

Doe de eerste stap naar een betere looptechniek. Leer  ontspannen en efficiënter lopen zonder onnodige blessures. Maak  kennis met de achtergrond van CHI>Running en oefen je de basistechnieken. Verbeter jezelf daarna door regelmatig en aandachtig te oefenen.  Principe is: leer te luisteren naar je lijf. We sluiten de workshop  af met een individuele video en een gezamenlijke  analyse.   Het aantal deelnemers is beperkt ivm Covid19 tot  2. Na 1 september wellicht wat meer.
De workshop wordt in principe buiten gegeven in de mooie Waterleidingduinen nabij de Zilk. Is het weer wat minder dan passen we onze kleding aan. Woon je ver uit de buurt, dan maken we een afspraak dichterbij jouw woonplaats. Je betaalt dan wel de extra kilometers.
De eerstvolgende basis-workshop  stellen we vast als jij, alleen of met maximaal 1 andere persoon belt voor een afspraak. Je kan kiezen voor een hele dag van 6 uur, 2 dagen van 3 uur of 3 dagen van 2 uur.  Maatwerk dus.
Wil je de techniek echt goed onder de knie krijgen dan volg je eenmaal per twee de techniektraining. We slijpen elk onderdeel er stap voor stap in. Meer weten? Kijk dan even onder de techniekgroep.
Voor meer informatie kijk op FB Zephyr Movement of hier.
Bellen kan ook 06 46511373.

CategorieënCHI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *