Begin bij de basis van CHI>Running 

Doe de eerste stap naar een betere looptechniek. Leer  ontspannen en efficiënter lopen zonder onnodige blessures. In deze workshop maak je kennis met de achtergrond van CHI>Running en oefen je de basistechnieken. Door regelmatig en aandachtig te oefenen verbeter je stap voor stap je techniek . Het onderliggende principe is leren luisteren naar je lijf. Ik sluit af met een individuele video en een gezamenlijke  analyse. Dus oefentips mee naar huis. Het aantal deelnemers is beperkt tot 6 á 7;  maximale aandacht voor iedereen.
De workshop wordt in principe buiten gegeven in de mooie Waterleidingduinen nabij de Zilk (ZH). In geval van erg slecht weer wijken we deels uit naar een sportzaal. Is het erg ver uit de buurt, dan maken we een afspraak dichterbij jouw woonplaats. Je betaalt dan wel de extra kilometers.
De eerstvolgende basis-workshop  stellen we vast als jij, alleen of met maximaal 5 anderen belt voor een afspraak. Je kan kiezen voor een hele dag van 6 uur, 2 dagen van 3 uur of 3 dagen van 2 uur.  Maatwerk dus.
Wil je de techniek echt goed onder de knie krijgen dan volg je eenmaal per twee de techniektraining. We slijpen elk onderdeel er stap voor stap in. Meer weten? Kijk dan even onder de techniekgroep.
Voor meer informatie kijk op FB Zephyr Movement of hier.
Bellen kan ook 06 46511373.

CategorieënCHI

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *